Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szolgáltatások


Irodaházak és Szállodák

 

Napi gyümölcsbekészítés

Egy frissen mosott, egészséges és ropogós alma mindenki számára egy jó napindító gyümölcs. Cégünk számára elsődleges az egészséges életmód és táplálkozás támogatása. A lehetőség szerint Szabolcs megyei termelőktől beszerzett havi több tonna almát, mosva szortírozva és tálakban helyezzük el az irodák előre egyeztetett pontjain vagy akár hostesseink érkezéskor a dolgozók kezébe adják. Szezontól függően, narancs, mandarin, banán és egyéb gyümölcsök bekészítése is kérhető.
Hidratáló- és barista sarok

A napi ellátás másodlagos eleme az irodák ásványvízzel (palackos vagy ballonos) és víztisztítóval való ellátása. A termékekhez hűtőt* biztosítunk és akár alkalmi kézműves szörp vagy alkoholmentes fröccs programot is szervezünk. Professzionális baristáink a legjobb automata kávégépeket és tejhabosító berendezéseket készítik be, ahol a használt kávékat kóstoltatás után kezdjük használni. Arabica vagy robusta bizony nem mindegy. *havi fogyasztás függvényében.
Snack sarok

Vezető európai trend és a egyúttal legdinamikusabban fejlődő üzletágunk az irodai „snack corner” kiépítése és üzemeltetése. Édes-sós rágcsálnivalók, házi aszalt gyümölcsök, sütemények (paleo,vegan), kézműves pékáruk és ezek mellett hűtött termékek (grab & go) a portfóliónk legkedveltebb elemei. A házi készítésű müzlik, zöldséges falatok és frissen préselt levek minden irodai dolgozó napját feldobják. A tároláshoz szükséges hűtőt és egyéb eszközöket biztosítjuk és a napi feltöltést (akar többször is ) elvégezzük.
Reggeli, ebéd, vacsora

A snack sarok bővített változata a minden napszakban elérhető önkiszolgáló büférendszer, mely modulárisan felépülő eszközökkel könnyen elhelyezhető és fenntartható. Amennyiben szakszemélyzetet igényel a választék felszolgálására, csapatunk szívesen áll rendelkezésre. A választékelemek könnyen fogyasztható, Grab&Go termékek, melyeket akár street food jellegű dobozokban vihetnek az asztalukhoz.
Catering bekészítések  
Meeting snack

Havonta megújuló étlapunk az irodaházi környezetben elvárt színvonalú ételekkel és megjelenéssel biztosítja, hogy minden meeting után elégedett lesz minden résztvevő és szervező. Kézműves péksütemények, paleo termékek, könnyen fogyasztható, de mégis tápláló fogások biztosítják, hogy minden tárgyalás szünete a kulináris élvezetekről szól majd.
Speciális események

Jégkrémosztás, finger food kóstoló, vagy alkoholmentes koktélparty teheti még kellemesebbé a monoton napokat, de bármilyen ötletet megvalósítunk. legyen szó divatos barbecue partyról, vagy bográcsozásról, csapatunk készen áll. 5 csillagos szállodákban tapasztalatot szerzett kollégáink biztosítják, hogy elegáns partykat is szakszerűen és látványosan bonyolítsunk le.
Teakonyha ellátás

Minden irodaház központi helyisége a teakonyha, éppen ezért a folyamatos tej, cukor, tea és egyéb apró kiegészítők utántöltése kiemelt szempont a napi üzemelés során. Cégünk moduláris éttermi elemeivel könnyebbé teszi az berendezési tárgyak elhelyezését és későbbi pótlását vagy fejlesztését. Legyen szó tányérról vagy evőeszközről, tőlünk mindenre kap javaslatot. Amennyiben gépekre van szükségük, tőlünk nemcsak javaslatokat hanem csomagajánlatainkban a gépparkot is megkaphatja, legyen szó hűtőről, kávégépről, mikrosütőről vagy egyéb kiegészítőről.
Eszköz kölcsönzés

Minden irodaházban alkalmanként vagy folyamatosan szükség van speciális eszközökre. Egy nagy bejelentéshez dobogó, hangosítás és mikrofon jár. Egy tönkrement projektort azonnal pótolni kell, melyet cégünk „SOS technikai csomagja” biztosít. A céges családi napra sátor, színpad és műsor szolgáltatás sem jelent gondot, de akár egy bográcsverseny is lebonyolítható eszközparkunk segítségével.
Street food corner csomag

A „street food corner csomag” az irodaházak menzáinak unalmas választékát hivatott felrázni. Szolgáltató partnerink a legnagyobb országos rendezvényeken és food truck show-kon vesznek részt, de megállapodásunk szerint alkalmanként egy kis fesztivált tudunk az irodaházakhoz telepíteni. Havonta 1-1 hétre, alkalmanként 3-4 darab gasztoforradalmár már valóban ki tudja zökkenteni a dolgozókat a rántott hús világából. Cégünk biztosítja a szükséges partnereket és egységes megjelenést valamint a hatósági adminisztrációt. A partnerek részéről a szükséges közüzemi csatlakozások telepítése az elvárt, melyben segítséget nyújtunk. Partnerink többek között: Mexkitchen, Kolbice, Babuska, Rolling Chef, Fragola, Buddog, Nyakleves… és még sokan mások.
Szállodai reggeli bekészítés

Reggeli szolgáltatásunkat elsősorban apartman hotelek- és 3–4 csillagos szállodák részére ajánljuk. A mai budapesti szálláspiacon a kiemelkedő szobafoglaltság mellett nem érdemes értékes időt és energiát fordítani a helyi F&B tevékenységre, hanem erre specializált központi konyhával rendelkező szolgáltatóval ajánlott menedzseltetni az étteremi szolgáltatásokat. Cégünk fókuszában a reggeli étel-ital ellátás áll, melyre a következő csomagokat ajánljuk, természetesen az egyedi igények maximális figyelembe vételével.
STANDARD KONTINENTÁLIS REGGELI

Tartalma: pékáruk, meleg és hideg italok, vaj / jam / méz
BŐVÍTETT KONTINENTÁLIS REGGELI

Standard kontinentális reggeli bővítve felvágottal, sajttal, zöldséggel, müzlivel
KLASSZIKUS BÜFÉREGGELI

Bővített kontinentális reggeli meleg ételekkel kiegészítve
Reggeli bekészítés kiegészítő szolgáltatások

Reggeli szolgáltatásunkat elsősorban apartman hotelek- és 3–4 csillagos szállodák részére ajánljuk. A mai budapesti szálláspiacon a kiemelkedő szobafoglaltság mellett nem érdemes értékes időt és energiát fordítani a helyi F&B tevékenységre, hanem erre specializált központi konyhával rendelkező szolgáltatóval ajánlott menedzseltetni az éttermi szolgáltatásokat. Cégünk fókuszában a reggeli étel-ital ellátás áll, melyre a következő csomagokat ajánljuk, természetesen az egyedi igények maximális figyelembe vételével.
SZÁLLÍTÁS

Ételeinket minden alkalommal az egyeztetett időszakban a higiénia előírásoknak megfelelő szállítóeszközökben illetve az előírt hőmérsékleten szállítjuk ki. Szállítóautóink és kollégáink megjelenése a szállodákban elvárt színvonalú.
FELSZOLGÁLÁS

Amennyiben Ön nem szeretne foglalkozni a bekészített ételek és italok szervírozásával, tapasztalt kollégáinkkal segítséget nyújtunk ebben. Minden szükséges munkaerő adminisztrációs teendőt illetve a szükséges munkaruhát biztosítjuk.
LÁTVÁNYKONYHA MŰKÖDTETÉSE

Amennyiben Ön a reggeli ételeket látványkonyhából szeretné kiszolgálni, felkészült szakácsaink segítséget nyújtanak ebben. Minden szükséges munkaerő adminisztrációs teendőt illetve a szükséges munkaruhát biztosítjuk.
ESZKÖZELLÁTÁS

Cégünk a legfrissebb trendek szerinti büféinstallációk kialakítását is vállalja, minőségi eszközellátók termékeivel és egységes koncepciójával. Többek között Zieher, APS és American Metalcraft eszközöket biztosítunk az ételeink mellé, de kérés esetén a teljes éttermi porcelán, üveg és evőeszköz ellátást is biztosítjuk.
KONYHAGÉPESÍTÉS

Amennyiben látványkonyhát szeretne üzemeltetni, a legmodernebb BLANCO főzőszigetekkel elégítjük ki ez irányú igényeit. Háttérkonyha kialakítását is vállaljuk, tervezéssel és üzemeltetéssel együtt.
Egyéb szállodai bekészítések  
ROOM SERVICE

Szállodai reggeli bekészítését vállaljuk dedikált kollégánk segítségével, aki igény esetén egész napos ellátást is segít biztosítani konyhai hátterünk mellett. Minden szükséges munkaerő adminisztrációs teendőt illetve a szükséges munkaruhát biztosítjuk.
KÖZPONTI MINIBÁR ÉS KÁVÉZÓ

Minden szálloda rémálma a szobai minibárok kezelése: hiány, áttöltés, raktározás, lejárati idők. Cégünk „modern szatócsbolt” koncepciója segít kielégíteni a vendégei igényeit. Minibár termékek, hungarikumok, egyéb termékek beszállításában, kezelésében és a szálloda arculatához illő „eladótér” kialakításában vállalunk szerepet, selejt és finanszírozás mentes konstrukcióban. Fő profilunk a kávézó üzemeltetés mely szállodákban összevont F&B csomagot fed le: reggeli, drink bár, kávézó, minibár, snackbár. Mindezt helyi konyha nélkül, saját központi termelőnk termékbiztosítása mellett.
VIRÁG ÉS VIP BEKÉSZÍTÉS

Szállodai recepciókra, rendezvényekre és szobákba szállítunk friss virágot de akár zöld növényei kezelését is menedzseljük. Emellett kiemelt vendégeik részére állítunk össze minőségi csomagokat. Nincs több raktározási veszteség, készletkezelési felelősség.
GYÜMÖLCSBEKÉSZÍTÉS

Szabolcs megyei beszállítónk segítségével illetve bécsi túrajáratunkkal biztosítjuk hogy mindig minőségi alma és egyéb gyümölcs kerülhessen vendégei elé, akár dekorációról akár szobai bekészítésről van szó.
NAPI CATERING ELLÁTÁS

Havonta megújuló étlapunk a szállodai környezetben elvárt színvonalú ételekkel és megjelenéssel biztosítja, hogy minden meeting után elégedett lesz minden résztvevő és szervező. Kézműves péksütemények, paleo termékek, könnyen fogyasztható, de mégis tápláló fogások biztosítják, hogy minden tárgyalás szünete a kulináris élvezetekről szól majd.